MANCARE DE POST


ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI

-8-10 rosii de marime mijlocie

-ciuperci

-ceapa

-orez

-ulei

-piper,sare,patrunjel,vegeta

Se aleg rosii rotunde (cam de aceeasi marime,dar nu e obligatoriu pe timpurile astea),se spala,li se taie cate un capacel si li se scoate miezul in asa fel incat sa nu se rupa peretii.Ceapa taiata marunt se caleste in ulei incins,adaugand apoi ciupercile bine spalate si taiate in felii,o lingurita rasa de sare,piper,lasand sa fiarba in continuare acoperite,pana cand scade apa lor si sunt bine fierte,sau adaugand cate putina apa pana cand se inmoaie bine.Se adauga orezul,scurs bine,patrunjel sau marar tocat marunt,o lingurita de vegeta,sau sare dupa gust,lasand sa fiarba pana cand orezul este fiert.Cu aceasta compozitie se umplu rosiile,se inchid cu capacelul,se aseaza in cratita unsa cu ulei sau margarina vegetala.Printre ele se pune miezul de rosii,se mai adauga un pic de apa,sare si introducem in cuptor,ca sa se inmoaie rosiile si sa se formeze sosul…

Un comentariu

  1. eumiealmeu said,

    aprilie 11, 2011 la 14:02

    mama mia ce pofta mi-e! ador ciupercile şi roşiile… 🙂


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: