MAI MULTE DESPRE MORCOV


Morcovul

(Daucus carota)

Datorita continutului sau ridicat de betacaroten,morcovul este considerat ca numarandu-se printre cele mai sanatoase legume,precum si un adevarat elixir al frumusetii.Calitatile sale deosebite ies cel mai bine in evidenta cand este consumat crud,sau sub forma de suc proaspat,cu toate ca trebuie sa se tina seama ca o cantitate prea mare de suc de morcov poate dauna ficatului.Consumul a 1-2 pahare mici de suc de morcov zilnic mentine starea de sanatate si energia corpului.Si pentru tratamentele de intretinere a frumusetii se foloseste tot sucul de morcov.

Substante importante continute:Calciu,potasiu,fosfor,magneziu,vitaminele A,B1,B2,B6,C,E.

Utilizari interne:Morcovul imbunatateste starea de sanate a pielii,parului,unghiilor si a ochilor.

Utilizari externe:Ca adaos in creme,uleiuri,comprese si ape de fata,sucul de morcov hraneste si invioreaza pielea,conferindu-i un aspect viu si proaspat.

sursa

Sanatate cu mijloace naturale

de Magret Siemers

1 comentariu

  1. Mai 21, 2012 la 03:39

    Revista Tratamente Naturiste…

    […]MAI MULTE DESPRE MORCOV « mai multe…despre…[…]…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: