Pentru preparare avem nevoie de:
-fasole verde(eu am pus 1/2kg)
-suc de rosii sau pasta de rosii
-ulei
-1 ceapa
-frunze de patrunjel
-frunza de telina
-o ramura de cimbru
-sare
-usturoi
Ceapa taiata marunt,se caleste in uleiul incins ,apoi se stinge cu apa si o lingurita de sare.Pastaile,se curata,la capete si se rup .Cand apa clocoteste se pune fasolea si se lasa sa fiarba acoperita,la foc mic.Cand este gata fiarta se completeaza cu sos de rosii un ardei gras taiat,patrunjel,telina,taiate marunt,sare,piper,maggi si o punem la cuptor.Ii punem deasupra usturoi taiati marunt.
I se face separat o garnitura de orez si salata.La mine copiii le mananca impreuna ;adica pun pe farfurie orez si deasupra mancare de fasole verde fiecare cat vrea.
Lasă un răspuns