Mancare de fasole


In perioada de iarna consumam fasolea mai  mult decat in perioada calda.Iata cum fac eu:

pun fasolea la inmuiat de seara in apa rece

-fierb separat fasolea( pe care am pus-o in apa rece)la foc mijlociu,acoperita pana cand se moaie bobul bine.

prajesc ceapa cu ulei si pun bucatile de carne(eu folosesc de vita sau de pui)

-unesc facolea cu carnea si ii pun condimentele si sucul de rosii si dafin si o pun la cuptor ca sa se lege

-uneori o fac fara carne

-pun si patrunjel deasupra

2 comentarii

  1. Lorena said,

    August 30, 2012 la 18:54

    gATESTI SUPER …FELICITARI …

    • yousef59 said,

      Septembrie 2, 2012 la 11:32

      Ma stradui si eu ca tot omul in aceste vremuri…de criza prelungita🙂
      Multumesc frumos!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: