Reteta ficatei de pasare


                   Am fiert zece minute ficateii ,dupa  care i-am pus in tigaia cu:ulei de masline,ceapa ,un catel,doi de usturoi ,si sos de bulion,sare,piper dupa gust.Se servesc cu pireu de cartofi,muraturi sau salata …dupa cum are fiecare pe la el prin bucatarie.Sunt foarte buni…

          Uneori,fac ficateii numai prajiti,fara sos depinde cum doresc cei ai casei…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: